Translate

zondag 6 maart 2016

TIP 49 GELD VERDIENEN MET I-SAY


TIP 49 GELD VERDIENEN MET I-SAY

Deelnamerecht

Alle actieve leden van het i-Say in België hebben een puntenrekening en komen in aanmerking om deel te nemen aan het programma en punten te verdienen door deel te nemen aan onderzoeken.

Updates van de puntenrekening

Uw puntenrekening wordt geüpdatet of gecrediteerd telkens als u punten verdient door deel te nemen aan een onderzoek. In de meeste gevallen zal uw rekening al enkele minuten na de voltooiing van het onderzoek gecrediteerd worden. Uw rekening wordt onmiddellijk gedebiteerd als u punten inruilt.
Ingeval van een fout behoudt Ipsos Interactive Services zich het recht voor om de puntenrekening van een panellid aan te passen.
In de toekomst kunnen nieuwe methodes beschikbaar worden om punten te verdienen. Punten kunnen naar eigen goeddunken door Ipsos Interactive Services toegevoegd worden aan de rekeningen.

Verval van punten

De punten vervallen nooit als u een actief lid blijft van de i- Say en zolang het puntenprogramma van kracht blijft.
Als u zich echter uitschrijft van de i-Say of als uw lidmaatschap beëindigd wordt, zal uw puntenrekening na 30 dagen afgesloten worden. Op dat moment zullen alle punten vervallen.
Ipsos Interactive Services heeft het recht om een panellid te schrappen uit het panel zonder hem/haar vooraf op de hoogte te brengen of zonder deze beslissing achteraf te moeten rechtvaardigen in geval van een duidelijke inbreuk op de regels of de algemene voorwaarden van Ipsos Interactive Services. Als u toelaat dat uw lidmaatschap inactief wordt (namelijk als u gedurende een bepaalde periode op geen enkele uitnodiging voor onderzoeken reageert), behouden wij ons het recht voor om uw lidmaatschap te beëindigen en uw rekening af te sluiten. In deze gevallen zullen alle punten vervallen zoals hiervoor beschreven wordt.

Overdraagbaarheid

Punten kunnen niet overgedragen worden tussen rekeningen van verschillende panelleden.

Inruiling

Inruilingen kunnen enkel met succes verwerkt worden als u voldoende punten hebt zoals vereist voor het (de) geselecteerde item(s).

Aankoopbonnen

Aankoopbonnen en cadeaucheques zijn onderworpen aan de algemene voorwaarden (beleidslijnen, inruilingen, vervaldata) bepaald door de uitgevende handelaar en zijn onderhevig aan veranderingen. Bepaalde handelaars en/of coupures kunnen onbeschikbaar zijn.

Verzending

Alle papieren aankoopbonnen/cadeaucheques worden verzonden per gewone post. Gelieve voor de levering rekening te houden met een termijn van 4 weken.
Elektronische aankoopbonnen/cadeaucheques worden verstuurd via e-mail. BRON I-SAY
Score 7/10 ook gemakkelijk bonnen te sparen via de punten die je krijgt per ingevulde enquete

Geen opmerkingen:

Een reactie posten