Translate

dinsdag 26 januari 2016

Tip 7 Geld verdienen door Zinngeld


Tip 7 Geld verdienen door Zinngeld


PER MAIL: 1 tot 5 cent per mail

UITBETALING: Vanaf 15 euro






EEN WOORDJE UITLEG

Bij ZinnGeld.nl krijgt u betaald voor het ontvangen van emails. Hoe werkt dit dan precies zult u zich misschien afvragen? Als volgt: U ontvangt van ons +/- dagelijks een emailtje met daarin een aanbieding. Onderin dit emailtje staat een link. Als u deze link aanklikt, word u naar de pagina van de desbetreffende aanbieding gestuurd. Na 15 seconden wordt er automatisch in uw account 1 tot 5 eurocent bijgeschreven (hangt af van de aanbieding).

Vaak ontvangt u niet alleen zinns (geld) voor het aanklikken van de link, maar ook voor het aanvragen van de desbetreffende aanbieding. Let dus goed op, vaak is er dubbel voordeel!
Voor het aanvragen of proberen van producten geven wij vaak veel zinns weg! Dit kan wel oplopen tot 30.000 zinns (30 euro!). In emails zult u vaak producten vinden waar meer dan 1000 zinns voor worden weg gegeven. Verder kunt u op de site een grote database aan producten vinden. Klik hier om een kijkje te nemen op onze aanbiedingen pagina.

De zinns worden in de eerste twee weken van de maand volgend op de maand van aanvraag toegevoegd aan uw account. (Bron: Zinngeld)




Geen opmerkingen:

Een reactie posten